voedingsmama
(kinder)voedingscoach

Mini-masterclass 'Gezond eetgedrag stimuleren bij kinderen'

Altijd strijd aan tafel? Kieskeurig eetgedrag waar je moedeloos van wordt? Elk kind is uniek en dat geldt ook voor het eetgedrag van kinderen. Soms tot grote frustratie van ouders, wanneer het bord structureel niet leeg gaat. Onbewust leggen we vaak te veel druk op de maaltijden, waardoor spanning rondom eten toeneemt en het risico op het ontwikkelen van een ongezonde en moeizame relatie met eten op lange termijn groter wordt. 

Tijdens deze mini-masterclass geef ik een andere kijk op eetgedrag bij kinderen. Geen trucjes om je kind aan het eten te krijgen, maar de basis van het ontwikkelen van gezond eetgedrag.  De masterclass duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop is er ruimte om vragen te stellen, dus reserveer minimaal een uur in je agenda.

Details mini-masterclass

Voor wie? Ouders, verzorgers, gastouders, (oppas)opa's en -oma's en medewerkers in de kinderopvang. De informatie die ik deel, is relevant voor iedereen die voor kinderen zorgt!

Inhoud:
De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Welk eetgedrag 'normaal' is tijdens bepaalde ontwikkelingsfasen
  • De basis van gezond eetgedrag
  • Hoe je een veilige en gezonde omgeving creëert voor je kind rondom voeding
  • Wat je aan tafel tegen je kind zegt. En wat vooral niet!
  • Concrete tips waar je direct mee aan de slag kunt

Na afloop krijg je de slides van de presentatie toegestuurd en ontvang je een hand-out met op 1 A4'tje de belangrijkste tips.

Wanneer? Momenteel staat er geen nieuwe masterclass gepland.*

* Stuur me een berichtje en ik houd je op de hoogte van nieuwe data. De workshop kan desgewenst ook privé worden gegeven (à € 50,00). Datum in overleg. Voor direct telefonisch advies, plan een afspraak in bij de Kindercoachlijn via info@voedingsmama.nl of contact. De Kindercoachlijn is bereikbaar via 0900-7777799, ik via doorkiesnummer 07. (€ 0,95 per minuut, max. 50 minuten, € 0,90 met vooraf gekochte credits).

Investering? € 15,00*. De kosten moeten worden voldaan voor aanvang van de mini-masterclass.

* Per deelnemer doneer ik € 2,50 aan Voedselbank Apeldoorn

Locatie: online! Na aanmelding ontvang je een link van me waarmee je kunt inloggen. De masterclass wordt niet opgenomen en kan dus niet later worden teruggekeken. Na afloop krijg je de slides van de presentatie toegestuurd en ontvang je een hand-out met op 1 A4'tje de belangrijkste tips.

Vragen? Neem contact met me op via mail, app of telefoon.

Aanmelden