voedingsmama
(kinder)voedingscoach

Goede voornemens en een gratis maaltijdplanner 

Ik ben dol op goede voornemens! Plannen maken voor een beter, gezonder, leuker leven. Heerlijk. Is jouw goede voornemen om in 2021 eindelijk je leefstijl aan te pakken? Om gezonder te eten? Of om het voedingspatroon van je gezin eens drastisch (of minder drastisch) te verbeteren? Mijn beste tip is om je maaltijden te plannen. Wanneer je een weekmenu maakt, hoef je maar één dag in de week na te denken over welke (gezonde) maaltijden je op tafel gaat zetten, ben je dus ook minder snel geneigd om in 'the heat of the moment' toch te kiezen voor een snelle (en ongezondere) hap en heb je beter overzicht in hoe gezond je nu daadwerkelijk eet. 

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het verbeteren van je voedingspatroon? Als kindervoedingscoach en orthomoleculair adviseur coach ik zowel gezinnen als volwassenen naar een gezondere leefstijl. Hoe zo'n persoonlijk adviestraject eruit ziet lees je hier. De consulten vinden momenteel via videobellen plaats i.v.m. COVID-19-maatregelen. Neem gerust contact met me op als je meer informatie wilt of benieuwd bent naar wat ik voor je kan betekenen. Op naar een gezond 2021!

Hoe plan je je maaltijden?
Kies een standaard dag in de week, waarop je een planning maakt van je maaltijden voor de komende 7 dagen, en doe vervolgens boodschappen voor de eerste 3 dagen. Houd hierbij rekening wanneer je tijd hebt om uitgebreid te koken en wanneer je weinig tijd hebt (kies dan voor snelle, makkelijke recepten, eet leftovers van de dag ervoor of eet uit de vriezer).

Download de printbare maaltijdplanner
Download de digitale maaltijdplanner